30 jarig jubileum Dierenkliniek Laarbeek

 In Algemeen, Dierenkliniek Laarbeek, Gezelschapsdieren

Dierenkliniek Laarbeek is jarig!

Beste dierenliefhebber,

Dierenkliniek Laarbeek, onderdeel van Dierenartsencombinatie ZuidOost, viert dit jaar haar 30 jarig bestaan!

Een stukje geschiedenis; 30 jaar geleden is de kliniek gestart in een oud winkelpland op de Raagtenstraat, vroeger speelgoedzaak van de Laar. Er waren op dat moment nog geen eigen diergeneeskundige benodigdheden beschikbaar op de locatie Laarbeek. Om die reden werden dagelijks alle spullen vanuit Gemert op en neer gebracht. Het was leuk pionieren. Als er geen dierenarts aanwezig was werd de telefoon doorgeschakeld naar de dierenkliniek in Gemert. Boven het winkelpand was een woonruimte waar vele dierenartsen tijdelijk gewoond hebben. Na 7 jaar is de praktijk verhuisd naar de huidige locatie, Heuvelplein 67.

In 1992 hebben Gijs en Millie Verschuuren, 5 jaar daarvoor beiden als dierenarts afgestudeerd, het woonhuis en de voormalige huisartsenpraktijkruimte betrokken. Voorafgaand aan de opening in november 1992 is de praktijkruimte verbouwd tot volledig geoutilleerde dierenartsenpraktijk, met een operatiekamer, röntgenruimte, opname/uitslaapruimte en een apotheek. Hiermee werd de dependance naar een hoger en professioneler niveau gebracht. Vele jaren wordt er inmiddels met veel plezier gewerkt en worden er vele dieren behandeld.

Het 30-jarig jubileum willen we als praktijk niet ongezien voorbij laten gaan! Daarom willen we u uitnodigen om dit met ons te vieren! Dit doen we op:

Zaterdag 26 september van 11.00 tot 15.00 uur.

U bent van harte welkom om met ons een kop koffie te drinken en een gebakje te eten op het heuvelplein.

Wij zijn benieuwd naar wie de grootste en kleinste hond zijn van onze dierenkliniek. Dus neem uw hond mee. Voor zowel de grootste als de kleinste hond ligt er een tegoedbon klaar voor een GRATIS vaccinatie en gezondheidscheck.

Uiteraard vergeten we ook de andere huisdierenbaasjes niet. Iedereen kan meedoen aan onze prijsvraag. Voor alle diersoorten hebben we wat lekkers!
Via onze Facebook pagina kunt u op de hoogte blijven van alle festiviteiten.

We hopen u allen te zien op 26 september, Heuvelplein 67 in Beek en Donk.

met vriendelijke groet,

Dierenartsencombinatie ZuidOost