Belangrijke mededeling COVID-19

 In Algemeen, Dierenkliniek Deurne, Dierenkliniek Gemert, Dierenkliniek Helmond, Pluimvee, Rund, Varken

Geachte Klant,

Zoals u weet is er nogal wat gaande in Nederland en de ons omliggende landen betreft COVID-19, het Coronavirus. Dierenartsencombinatie ZuidOost zal de zorgverlening aan uw dieren en uw bedrijf zo veel mogelijk door laten gaan. Wel willen wij u wijzen op een aantal punten van aandacht.

Ons personeel volgt de richtlijnen op, d.w.z. dat zodra er twijfel is over hun gezondheid, zij een dag –of meerdere dagen- thuis blijven. Ter bescherming van zichzelf, hun collega’s maar ook voor u en/of uw personeel. Dit kan gevolgen hebben voor de dienstverlening:

  • Als er een bedrijfsbezoek gepland staat en de dierenarts(e) voelt zich niet lekker, hoest of heeft koorts zal deze het bedrijfsbezoek verplaatsen of er wordt (indien mogelijk) voor een vervanger gezorgd.
  • Indien u zelf (of één van uw personeelsleden/familieleden) ziek is, gelieve dit te melden voorafgaand aan het bedrijfsbezoek, deze zal dan verplaatst worden.
  • Indien er spoedeisende hulp gewenst is, dan bedenken we samen een oplossing.
  • Gelieve geen grote vergaderingen met al het personeel/kwartaalbesprekingen met meerdere adviseurs komende week in te plannen.
  • Een kop koffie na het bezoek is nuttig voor overleg, maar bedenk of dit direct nodig is of dat overleg ook telefonisch kan gebeuren op een later tijdstip.
  • Indien u zelf behoort tot een risicogroep, iemand van uw personeel of inwonende familieleden bij het bedrijf, overweeg dan niet noodzakelijke/spoedeisende contacten uit te stellen.

Wat betreft medicijn bestellingen:

Om zo min mogelijk mensen in de wachtkamer of aan de balie te laten komen, vragen we u vriendelijk geen medicijnen af te halen op de praktijken.
Voor reguliere bestellingen vragen wij om op tijd te bestellen.
Nabestellingen kunnen, indien nodig, zo spoedig mogelijk afgeleverd worden.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen.

Wij hopen op uw begrip en bedanken u voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Team DAC ZuidOost