Mededelingen Rundvee

 In Algemeen, Dierenkliniek Gemert, Rund

Koeriersdienst

Geachte Rundveehouder,

Zoals u wellicht heeft mogen ervaren hebben wij sinds de corona-crisis een koerier voor de bezorging van de medicijnen. We hebben hierop veel positieve reacties gekregen en hebben daarom besloten om dit in de toekomst voort te zetten.

Per 1 augustus zullen er twee nieuwe koerier-medewerkers in dienst treden. Zij zullen op werkdagen om 10.00 uur op de locaties vertrekken, dit betekent dat als u voor 09.30 uur besteld dit dezelfde dag nog geleverd kan worden. Bestellingen na 09.30 uur kunnen de volgende dag bezorgd worden. Door tijdig te bestellen, kunnen wij u beter garanderen dat de medicijnen op tijd bij uw bedrijf geleverd worden.

U kunt het beste de medicijnen doorgeven per mail: apotheek@daczuidoost.nl, telefonisch of via WhatsApp: 0493-352427.

Mocht u nog vragen hebben, kunt u onze apotheek telefonisch bereiken op tel: 0493-352428.

Met vriendelijke groet,

Team Rundvee DAC ZuidOost


Nieuwe rundvee dierenarts

Hallo,

Mijn naam is Tom Coppens, 28 jaar oud en geboren in Veldhoven. In december heb ik vier weken stage gelopen bij de praktijk, wellicht dat een enkeling van jullie mij daar nog van herkent. Ondertussen heb ik mijn diploma behaald aan de Universiteit van Gent en per 1 juli ben ik aan de slag bij DAC ZuidOost als dierenarts herkauwers.

Naast de verschillende studies die ik heb gevolgd ben ik middels bijbaantjes altijd werkzaam geweest met dieren. Zo heb ik een aantal jaar gewerkt in een dierenpark en heb ik zorg gedragen voor een privé collectie tropische vogels. Daarnaast heb ik via stages ervaring opgedaan bij verschillende dierenartspraktijken.
Na 4,5 jaar in Zeeland te hebben gewoond ben ik nu met mijn gezin weer terug in Brabant en kijk ik er naar uit om met jullie kennis te maken.

Met vriendelijke groet,

Tom Coppens