Nieuwsbrief gezelschapsdieren september 2015

 In Algemeen, Gezelschapsdieren

Beste huisdierliefhebber,

De laatste jaren heeft Dierenartsencombinatie ZuidOost vele veranderingen doorgemaakt. Nieuwe mogelijkheden m.b.t. chirurgie hebben zich aangediend en we zijn dit jaar uitgebreid met een nieuwe praktijklocatie in Helmond, ’t Bijsterveld. Ook vieren we het 30-jarig jubileum van onze dependance Dierenkliniek Laarbeek op 26 september. Veel positieve ontwikkelingen, maar helaas gaan we deze maand ook afscheid nemen van één van onze dierenartsen. Daar tegenover staat dat we ook weer een nieuwe dierenarts kunnen verwelkomen.


Afscheid Anky van Gastel

Zoals al vermeld in de introductie gaan wij helaas afscheid nemen van onze gezelschapsdierenarts Anky van Gastel. Anky was één van de eerste dierenartsen die voor de toen nieuwe Dierenartsencombinatie ZuidOost ging werken op onze locatie in Stiphout. Anky heeft er voor gekozen om in Doetinchem te gaan werken, ook weer in een jonge praktijk in ontwikkeling. Wij zijn ervan overtuigd dat Anky daar een positieve bijdrage aan kan leveren en wensen haar daar natuurlijk veel succes!


Nieuwe dierenarts gezelschapsdieren

Bregje Leenders is onze nieuwe dierenarts voor gezelschapsdieren voor de praktijklocaties Helmond Stiphout en Bijsterveld. Zij neemt vanaf 1 oktober de spreekuren van Anky over.
Bregje is na haar afstuderen direct bij ons komen werken en heeft tijdens de zomermaanden al volop meegedraaid. Tijdens haar opleiding heeft ze 3 maanden in Zuid-Afrika gezeten om onderzoek te doen naar de overlevingstijd van puppy’s. Bregje ziet er naar uit om met u en uw huisdier binnenkort kennis te maken.

Bregje


Wijziging openingstijden Dierenkliniek Bijsterveld

Per 1 december 2015 worden de openingstijden van Dierenkliniek Bijsterveld gewijzigd:

Maandag  09.00 – 18.00 uur
Dinsdag  13.30 – 18.00 uur
Woensdag  13.30 – 18.00 uur
Donderdag  09.00 – 18.00 uur
Vrijdag   13.30 – 19.00 uur
Zaterdag  Gesloten

Het inloopspreekuur tussen 14.00 – 15.00 uur blijft gehandhaafd. Buiten dit spreekuur kunt u vanaf 1 november 2015 uitsluitend op afspraak bij ons terecht. Op deze manier kunnen we extra tijd inplannen indien nodig en de wachttijden beperken. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met tel: 0492 525348.

Voor de gezelschapsdieren diensten zijn wij aangesloten bij de dienstenregeling van de regio Helmond, Laarbeek en Gemert-Bakel. Op deze manier kunnen wij ook voor de gezelschapsdieren een constant en hoog niveau van dienstverlening waarborgen buiten onze openingsuren.