Nieuwsbrief januari 2019: Een goed begin van het nieuwe jaar!

 In Dierenkliniek Bijsterveld, Dierenkliniek Brouwhuis, Dierenkliniek Deurne, Dierenkliniek Gemert, Dierenkliniek Helmond, Dierenkliniek Laarbeek, Gezelschapsdieren

Beste dierenliefhebber,

Via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van nieuws binnen onze dierenklinieken, informeren wij u over diergezondheid en leest u over leuke acties. Ontvangt u nog geen nieuwsbrief, maar wilt u deze graag ontvangen, stuur dan een email naar info@daczuidoost.nl

Wilt u lezen hoe wij het jaar goed zijn begonnen en welke acties er in de maand februari plaats vinden, lees dan zeker verder!

Met vriendelijke groet,

Team gezelschapsdieren
Dierenartsencombinatie ZuidOost


Nieuwe vestiging: Dierenkliniek Brouwhuis

Dierenartsencombinatie ZuidOost is het jaar goed begonnen met de overname van Dierenkliniek Brouwhuis. Door de jarenlange goede samenwerking tussen klinieken was deze overname een logisch gevolg. Naast Dierenkliniek Bijsterveld, Deurne, Gemert, Helmond en Laarbeek is Dierenkliniek Brouwhuis de zesde vestiging van DAC ZuidOost.

Geert Moorman zal voorlopig aanwezig blijven als dierenarts, maar zal zijn werkzaamheden in de loop van het jaar afbouwen. Dierenarts Ilse Brakel gaat per half februari een nieuwe uitdaging aan in het onderwijs. Paraveterinair Nathalie Verkoeijen blijft werkzaam als vertrouwd gezicht van Dierenkliniek Brouwhuis. Daarnaast zult u de dierenartsen en paraveterinairen van Dierenartsencombinatie ZuidOost tegen komen op onze nieuwe vestiging.
In de aankomende tijd zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond de overname. Wij vertrouwen erop dat deze overname enkel positieve veranderingen voor u zal brengen.

Wij hopen u en uw huisdier te verwelkomen in het nieuwe jaar!


Februari: Maand van de gebitsverzorging

De maand februari is bij ons de Maand van de Gebitsverzorging.
Uit onderzoek blijkt dat 8 van de 10 honden en 2 van de 3 katten gebitsproblemen hebben, die bij de baasjes vaak onopgemerkt blijven. Verwaarloosde tand- en tandvleesproblemen kunnen echter leiden tot ernstige gezondheids-problemen. Daarom is het voor veel baasjes heel nuttig om het gebit van hun hond of kat te laten controleren.

U kunt een afspraak maken voor een gratis gebitscontrole bij de assistente op onderstaande tijden: