Nieuwsbrief januari 2020

 In Algemeen, Dierenkliniek Bijsterveld, Dierenkliniek Brouwhuis, Dierenkliniek Deurne, Dierenkliniek Gemert, Dierenkliniek Helmond, Dierenkliniek Laarbeek, Gezelschapsdieren

Vaste locatie zaterdag spreekuur voor gezelschapsdieren

Al vele jaren hebben wij ook op zaterdagochtend een spreekuur voor gezelschapsdieren. Door de uitbreiding van onze praktijk werd het zaterdagspreekuur wisselend op verschillende locaties gehouden wat soms tot onduidelijkheid leidde. Daarom zal er per 1 februari elke zaterdagochtend van 9.00 – 12.00 uur een spreekuur gehouden worden op onze meest centrale praktijk:

Helmond Brouwhuis
Rivierensingel 730
5704 NZ Helmond
Tel: 0492-515977

De zaterdagspreekuren op onze andere locaties komen hiermee te vervallen. De locaties Gemert en Deurne blijven wel open op zaterdagochtend voor het ophalen van medicijnen en voer.

U kunt op ons spreekuur uitsluitend op afspraak terecht. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen.

Gebitsproblemen bij honden en katten verdienen aandacht!

Gebitsproblemen bij honden en katten komen vaker voor dan je denkt. Daarom vragen we elk jaar in februari aandacht voor dit probleem tijdens de Maand van de Gebitsverzorging. Maar natuurlijk verdient het gebit van je hond of kat ook de rest van het jaar alle aandacht!

In de hele maand februari kun je bij ons terecht voor een gratis gebitscontrole. We beoordelen de staat van het gebit van je huisdier en bekijken of er een behandeling noodzakelijk is. Daarnaast leggen we je stap voor stap uit hoe je het gebit van je hond of kat het beste kunt verzorgen. Daarnaast krijgt u de hele maand februari 10% korting op alle gebitsverzorgende producten, zoals tandpasta, voeding en mondwaters.

Op de volgende dagen kun je een afspraak maken voor een gratis gebitscontrole: