Overname dierenartsenpraktijk ‘t Bijsterveld

 In Gezelschapsdieren

2015 is voor ons goed begonnen met de aansluiting van Dierenkliniek Bijsterveld bij de klinieken van Dierenartsencombinatie ZuidOost.
Een andere positieve ontwikkeling is de uitgave van het nieuwe Europees dierenpaspoort. Dankzij deze bepaling van de overheid wordt het voor handelaren moeilijker gemaakt om illegaal honden in te voeren.
Naast vernieuwing staan we ook voor het behouden van goede gewoontes. De maand februari staat al jarenlang in het teken van de gebitsverzorging van uw huisdier, ofwel “De Maand van het Gebit”. Ook dit jaar worden op al onze praktijklocaties gratis gebitscontroles uitgevoerd door onze assistentes. Onderaan deze nieuwsbrief vindt u de tijden waarop u een afspraak kunt maken voor een gebitscontrole.

Overname dierenartsenpraktijk ‘t Bijsterveld

Per 1 januari 2015 is dierenartsenpraktijk ‘t Bijsterveld overgenomen door Dierenartsencombinatie ZuidOost. De praktijk wordt op de huidige locatie voortgezet. Na bijna 30 jaar dierenarts en eigenaar geweest te zijn van dierenartspraktijk ’t Bijsterveld heeft mevr. van Wetering besloten om van haar pensioen te gaan genieten. Voor veel mensen met huisdieren was zij al jarenlang een vertrouwd gezicht in de binnenstad van Helmond. Door de jarenlange goede samenwerking tussen dierenartspraktijk ’t Bijsterveld en Dierenartsencombinatie ZuidOost was deze overname een logisch gevolg. Samen met mevr. van Wetering zullen wij in goed overleg de patiënten en hun dossiers overnemen, zodat de medische zorg voor de huisdieren gewaarborgd blijft.

Met vestigingen in Helmond Stiphout, Deurne, Laarbeek en Gemert wordt Bijsterveld de vijfde dierenkliniek van Dierenartsencombinatie ZuidOost. Door aansluiting bij de klinieken van Dierenartsencombinatie ZuidOost zijn specialistische behandelingen, zoals echografie, röngenfoto’s, laparoscopische ingrepen en orthopedie, ook voor klanten van Dierenkliniek Bijsterveld binnen handbereik gekomen.

Twee dierenartsen, Drs. Marja van de Acker en Drs. Anky van Gastel, zullen het werk op de locatie Bijsterveld overnemen. Het inloopspreekuur in de middag en avond blijft vooralsnog ongewijzigd, al zullen wij wel geleidelijk overgaan naar het werken op afspraak. De openingstijden voor het maken van een consult op afspraak of het inplannen van een operatie zijn uitgebreid met de maandag en donderdagochtend.