Melkgeiten

Ook voor de bedrijfsbegeleiding op uw melkgeitenbedrijf staat er een enthousiast team voor u klaar. Onze focus ligt hierbij op preventieve gezondheidszorg. Ieder kwartaal maken we samen een gezondheidsplan op met nieuwe actiepunten. Verder stellen we samen met u bedrijfsspecifieke protocollen op voor de vaccinaties, opfok en behandelingen. Ook voor de vruchtbaarheid begeleiding middels synchronisatie protocollen en echografie kunt u bij ons terecht.

Naast de bedrijfsbegeleiding kunt u ook bij ons terecht voor spoedgevallen, ziekte uitbraken en het tappen van bloed voor de certificering of mineralenonderzoek. Tevens voeren wij sectie uit en kunnen we de luchtkwaliteit bij de opfok monitoren met onze HCM monitor.

Omdat de geitensector nog een relatief jonge sector is en de inzichten voortdurend veranderen volgen wij cursussen en blijven ons inlezen om onze kennis op peil te houden.

Wil u eens kennis met ons maken of heeft u vragen bel ons dan gerust, we staan altijd voor u klaar.

Hobbygeiten

Ook met uw hobbygeit kunt u bij ons terecht, heeft u bijvoorbeeld vragen over voeding of de gezondheid van uw geit? Bel ons dan gerust. We beantwoorden u vragen graag of komen bij u langs voor advies en/of de controle van uw geit(en). Verder kunt u bij ons terecht voor vaccinaties, castratie, ontworming advies en vliegenbestrijding. Indien u fokt met geiten kunt u ons ook bellen voor echografie van uw geiten.

Heeft u nog vragen of wil u advies, neem dan contact op met de praktijk.